erhvervsfotograf

Fotografering af erhvervsportrætter

Erhvervsfotograf til flotte og stilrene erhvervsportrætter. Vi laver naturligvis også fotografering af virksomheder og andre erhverv, i og omkring Aarhus. Vi har en reklamefotografisk tilgang til billederne, hvilket sikre jer flotte og kreative vinkler, samt teknisk flotte fotos, til jeres hjemmesider og tryksager etc. Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed og laver billeder af Jeres ansatte og direktionen. Det gør vi fordi vi ved vores kunder gerne vil have så lidt forstyrrelse i den daglige arbejdsgang, som muligt.

 

Medarbejderportrætter

På jeres “om os” side, vil man altid forvente, at se lidt mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig, for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud. Det sender et seriøst signal fra jeres side til jeres kunder at i tror på fornyelse. Så jeres profil fremstår både unik og prof.

Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv.

Fotografering af virksomheden

Vi laver også interiør fotografering af selve virksomheden, så billederne på jeres hjemmesider udstråler i er seriøse omkring jeres forretning og gerne vil vise jeres firma frem for nuværende og kommende kunder. Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig været vigtigere med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Skriv til os og hør mere om erhversfotografering i og omkring Aarhus.

Miljø og On-location billeder (Erhvervsfotograf)

I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

 

Events og housewarming etc

Skal i holde et event eller en housewarming og vil i gerne efterfølgende vise omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med. Kontakt os og hør mere om event fotografering og erhvervsfotografi hos os.

Se mere om fotografering her.

Vi laver også Pack Shots og produktfotografering

Hvis i står med de flotteste produkter med den smukkeste indpakning, er det selvfølgelig vigtig at få vist disse frem for jeres kunder og potentielle kunder, og det gøres altså bedst med professionelle pack shots og produktfotos. Varen kommer bare mere til sin ret, når billederne er lavet ordentlig.

Se kreative produktfotos her.