portrætfotograf aarhus

Portrætfotograf Aarhus til portrætfoto

Portrætfotograf Aarhus – Portrætfotografering og portrætfoto handler om at finde frem til personen på billedet, og vise den person, der står foran kameraet, som han eller hun er. Det handler også om at fremhæve personlige egenskaber ved personen på portrættet. Herunder kan i se flere eksempler med tiden på vores portætfotografi.

Ta også et kig på vores blog og se mange andre fotografiske opgaver her

portrætfoto-udenfor aarhus 

Portrætfoto – hvad er det?

Portrætfoto er mange forskellige ting, men det involverer altid et billede af minimum én person. Ofte er der kun én person på billedet, og det kan være close-up eller i fuld figur eller være mere over i et stemningsbillede, hvor der er mere miljø med på portrættet. Dygtig og professionel fotograf med atelier centralt i Aarhus. Portrætfotograf Aarhus er specialiseret i portrætfotografering af private og erhverv.

Lad en portrætfotograf guide dig

Kontakt en portrætfotograf Aarhus for at få en god snak om, hvordan vi får lavet det portræt, du ønsker dig. Som erfarne fotografer har vi altid masser af gode råd til portrætfotografering i Aarhus, lige fra påklædning til lokation for fotograferingen. Har du spørgsmål, så tag endelig fat i os, så vi kan lave det portrætfoto, der viser dig, som du er.

Portrætfotograf Aarhus

Portrætfoto Udendørs

Portrætfoto behøver ikke altid laves i fotostudiet. Man kan sagtens lave mange spændende portrætfotos ved at bevæge sig udenfor. Man kan vælge naturen, som baggrund, eller en rå sten mur eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

De personlige portrætter

Portrætfotografering handler for os om at fange det personlige i personens udtryk. Det skønne smil, de flotte øjne, det gyldne hår eller blot det stærke menneske bag ydret. Portrætfoto er blevet et af de emner vi elsker at beskæftige os allermest mest. Vi mener en professionel Portrætfotograf Aarhus, skal levere de bedste portrætter hver eneste dag.

Se nogle flotte portrætfotos fra bryllupper i Aarhus her

portrætfoto-af-musikerportræt2portræt_fotografportrætfotografen

En historie i portrættet

Ved at rykke portrætfotograferingen udenfor, opstår der flere muligheder for at “skabe en historie” i portrætfotoet. Der kan med forskellige baggrunde skabes forskellige udtryk i portrætbillederne.

  • fotografering af portræt
  • Portrætfotografering Aarhus
  • Portrætfotografering Priser
  • Portrætfoto tips
  • Portrætfoto
  • Portrætfotograf
  • Professionel portræt

Portrætfotografiet med glød

Portrætfoto skal have glød og personligt udtryk. Portrætfotografen skal skabe rum for dynamik og kreativitet og sikre sig den der fotograferes slapper af og hygger sig i fotografens selskab. Samtidigt er det fedt med så mange billeder som muligt, så man kan sætte dem sammen i en flot sammenhængende kollage. Få lavet dit næste portrætfoto af en dygtig portrætfotograf. Et godt portrætfoto handler om at definere sig selv, som man gerne vil ses og forstås af andre. Det handler om personlig udstråling og kant.  Se Portfolio med de mange kendte kunder og få inspiration til dit eget.

Vi laver også portrætter og billeder til Job og ansøgninger, se med her.

Portræt- og businessfotos lavet i Aarhus

Hvordan vil du gerne opleves når folk ser dine billeder? Hvad med dine kunder eller de, som søger efter sådan en som dig? Et vellykket og professionelt portrætfoto, eller et businessfoto som nogen kalder det, er som alle ved, jeres virksomheds og personlige ansigt udadtil. Det er på netop disse fotos, man har chancen for at vise sin styrke og personlighed, glimtet i øjet, nærheden, samt den mere seriøse side og selvfølgelig: smilet.

Alle de elementer ved billedet, der kan være rigtig svære at bekrive med ord. Netop det foto, som er afgørende for, kunderne kontakter netop jeres business. Benyt et professionelt portrætfoto på alle mulige flader: Virksomhedens hjemmeside, det nye visitkort, i lækre personlige nyhedsbreve, selvfølgelig også på de sociale medier, eller skulle pressen ringer og lave et interview med dig. Så sikrer du dig medindflydelse på, hvordan andre ser dig.

Se vores priser lige her.