Børnefotograf Aarhus (Århus)

Børnefotograf Aarhus (Århus)

Som professionel fotograf i Århus, nyder vi at lave kreative børnebilleder af børn i alle aldre. Vi laver billederne både i fotostudio og vi laver billederne udendørs. Børnefotograf Aarhus (Århus). Der er masser af gode steder udenfor hvor man stort set året rundt kan lave livlige og glade børnebilleder. Vi har flere gange brugt Botanisk Have, Moesgaard Museum, området ved Varna Palæet, vi har lavet mere rå børnefotos på Århus havn, vi har også fotograferet ved Godsbanen og Mindeparken.

baby foto aarhus       

Børnebilleder med glød og glæde

Personligt gider vi ikke se på alt for opstillede og “smil på kommando” billeder fra et fotostudio. Det er fint at man laver de pæne portrætfotos af børnene i studio, men man bør krydre det med en serie udendørs billeder.

Børn er bare bedst i leg og hvor de kan føle sig frie og bevæge sig, som de har lyst til, uden lys lægning og fototeknik skal begrænse billedernes glød og glæde.

Børnebilleder med glød og glæde er uden diskussion, langt mere interessante at kigge på en opstillede billeder hvor børnene oftest ser utrygge ud på billederne. Børnefotograf Aarhus (Århus)

Professionel børnefotograf i Århus

Alle børn er forskellige, og nogen har brug for mere tid til at kunne slappe af og være sig selv under fotograferingen. Og det skal der selvfølgelig være tid til. Det er dér vi fanger de bedste børnebilleder. Vi holder os derfor gerne i baggrunden og kigger på barnet leger, og vi giver absolut så få guidelines som muligt.

Vi foretrækker de uopstillede billeder af især familier. Vi vil gerne fotografere jer mens i leger og fjoller med hinanden og på den måde indfange de naturlige udtryk.

Velkommen til Aarhus fotografen – Børnebilleder i børnehøjde, for det skal være sjovt at være ved fotograf. Børnefotograf Aarhus (Århus)