Børnefotograf Aarhus (Århus)

Børnefotograf Aarhus (Århus)

Som professionel fotograf i Århus, nyder vi at lave kreative børnebilleder af børn i alle aldre. Vi laver billederne både i fotostudio og vi laver billederne udendørs. Børnefotograf Aarhus (Århus). Der er masser af gode steder udenfor hvor man stort set året rundt kan lave livlige og glade børnebilleder. Vi har flere gange brugt Botanisk Have, Moesgaard Museum, området ved Varna Palæet, vi har lavet mere rå børnefotos på Århus havn, vi har også fotograferet ved Godsbanen og Mindeparken.

baby foto aarhus       

Børnebilleder med glød og glæde

Personligt gider vi ikke se på alt for opstillede og “smil på kommando” billeder fra et fotostudio. Det er fint at man laver de pæne portrætfotos af børnene i studio, men man bør krydre det med en serie udendørs billeder.

Børn er bare bedst i leg og hvor de kan føle sig frie og bevæge sig, som de har lyst til, uden lys lægning og fototeknik skal begrænse billedernes glød og glæde.

Børnebilleder med glød og glæde er uden diskussion, langt mere interessante at kigge på en opstillede billeder hvor børnene oftest ser utrygge ud på billederne. Børnefotograf Aarhus (Århus)

Professionel børnefotograf i Århus

Vi Alle godt at børn er vidt forskellige. Nogle børn har mere brug for tid til at slappe af og være sig selv foran kameraet og under selve fotograferingen. Det er vigtigt der er tid til de kan få lov til det. Det er når ungerne er mest afslappede, at vi fanger de allerbedste børnebilleder. Derfor holder vi os gerne i baggrunden og lader barnet lege. Desuden afbryder vi barnets leg så lidt som muligt.

Vi vælger altid de ikke opstillede billeder af de familier vi fotograferer. Vi nyder at fotografere jer i leg og gerne mens i fjoller med hinanden. På den måde indfanger vi meget bedre de helt naturlige udtryk.

Velkommen til Aarhus fotografen – Børnebilleder i børnehøjde, for det skal være sjovt at være ved fotograf. Børnefotograf Aarhus (Århus)