Tiden går stærkt, og i de små år er det næsten ikke til at følge med i alt det, der sker med børnene.
Derfor er det vigtigt at få lavet billeder, der viser oplevelserne og udviklingen hos de kære små.

børnefoto_aarhus

Børnefotografering – en oplevelse

Fotografering af børn er i sig selv en oplevelse, fordi man som fotograf aldrig ved, hvad der venter. Børn kan ikke på samme måde “styres”, som voksne kan. Derfor gælder det om at være spontan, og kunne håndtere de omskiftelige forhold, og lunefulde indslag fra børnene under fotograferingen.

børnefotograf_aarhus

Fotografering i børnehøjde

En vigtig ting ved fotografering af børn, er at vi som fotografer kravler ned i børnehøjde, så børnene føler sig helt trygge ved os. Det kan også være en god idé at lave fotograferingen i vante og hjemlige omgivelser – fx hjemme hos Jer, på legepladsen eller et andet godt sted.

Vi laver spændende og kreativ børnefotografering i Aarhus og omegn.

børnefotos

Børnefotografering i det fri

Børn skal have lov til at være børn, og derfor egner nogle børne sig bare ikke til børnefotografering i et fotostudie. Vi tilbyder derfor også at køre ud og lave børnebilleder i det fri. Så i får nogle dejlige glade og legende børnefotos.

børnefotograf_i_naturen

Børnefotograf i Naturen

Børnebilleder i naturen giver altid mulighed for at fange børnefotos i den spontane glæde og leg de elsker, når det danske vejr tillader fotograferingen udendørs. Det kan forgå både hos jer eller i Aarhus et sted.