Boudoir og sensuel

Du har måske hørt om en af tendenser inden for bryllupsfotografering. Det indebærer bruden iført hendes undertøj, brudesko og lingeri. Boudoir fotografering er absolut af stigende popularitet blandt kommende brude, men hvad er det egentlig det drejer sig om?

SE MIN BOUDOIR FOTO SIDE HER…..

Så hvad er boudoir fotografering præcist?

Boudoir fotografering er en sexet ny trend, der er specielt populær som en bryllupsdag gave/ morgengave fra en brud til hendes brudgom. Boudoir billeder tages almindeligvis iført enten brudelingeri, undertøj, corsage, manden skjorte eller andet hun føler sig sexet i.

boudoir_fotograf2

Hvornår skal jeg planlægge session?

Det anbefales at fotografering foregår senest 3 uger før brylluppet dagen, da bruden skal have tid til at udvælge billederne og fotografen skal retouchere i dem. Det er en sjov og forkælelse oplevelse,og en god måde at forkæle sig selv på, med blandt andet manicure, ansigtbehandling eller andet i forbindelse med brylluppet. Alt i alt kan du tage et stykke tid ud fra bryllupsplanlægningen.

frække-billeder-fotograf

Hvor skal fotograferingen foregå?

Tal med din fotograf for at finde frem til den bedste lokation. Mange fotografer kan være i stand til at lave en fotosession i et studie. En anden populær lokation er et fint hotelværelse, eller emsempelvis i jeres hjem for at personliggøre det. En række forskellige baggrunde/møbler/vinduer/seng og masser af naturligt lys for boudoirfotograferingen er vigtige.

boudoir-fotografi

Hvad skal jeg bruge?

Det vigtigste – vælg tøj, der gør du føler dig sexet. En god tommelfingerregel: Tag noget sort og hvidt, så du kan mikse og matche. Endvidere virker stærke farver også godt. Et korset vil skabe sexede kurver. Ud over lingeri, så glem ikke lårlange strømper, lange halskæder, smykker, forlovelsesring, brudesko, og slør , hatte, tørklæder, og vigtigst af alt – høje hæle.

Så er du klar til din Boudoir fotografering… Have fun !!