Eventfotograf – tid til fornyelse?

Professionel eventfotograf Aarhus

Velkommen til eventfotograf Aarhus. Skal i holde et event i virksomheden, eller et foredrag eller en reception? Vi fotograferer alle slags events. Eventfotografering har vi mere end 10 års erfaring med. Vi leverer altid personlige og stilrene fotoserier fra events. Vi fanger medarbejdere, ledelse, foredragsholdere samt stemningsbilleder ved receptioner. Aarhus har mange spændende virksomheder og vi har fotograferet en del events gennem årene.

Pressefotografering ved events

Med presseskiltet i lommen og jobbeskrivelsen: Pressefotograf til event, klarer vi alle former for opgaver indenfor receptioner, events og foredrag i Aarhus. Giv jeres hjemmeside lidt nye billeder og lad en professionel event og pressefotograf komme og tage jeres billeder. I får nogle velbelyste, skarpe og flotte billeder leveret lige til at smide på hjemmesiden, Facebook siden, Linkedin og meget mere. Det handler om i får de billeder, der fortæller jeres dag i gode billeder. Billeder i er glade for derfor gerne vil dele på jeres hjemmeside og de sociale medier.

Vi laver også erhvervsfotografering ude hos jer læs mere her.

Brug for at få opdateret jeres portfolio på hjemmesiden eller i bloggen?

Konference-fotograf Aarhus

Vi agerer ofte konference-fotograf i Aarhus. Der afholdes hvert år masser af spændende konferencer. Vi forsøger altid at lave en anerledes og utraditionel fotoserie fra jeres event. Vi arbejder, som “fluen på væggen”, og i fornemmer ikke vi laver billederne. På den måde får i de mest interessante og ærlige billeder fra jeres reception og event. Konference fotografering kræver man opsøger stemningsbillederne, der hvor de opstår. Man skal, som eventfotograf, være klar til at trykke på knappen, når en person siger noget sjovt, laver noget spændende i foredraget eller blot har et godt intens blik.

Er i ude efter nogle flotte produktfotos? Klik her!

Aarhus erhvervsliv (eventfotograf)

Aarhus erhvervsliv er super aktivt hver eneste uge. Virksomhederne har fuld gang i deres respektive ekspertiser. Hvorfor ikke sørge for jeres kunder kan følge lidt med i hvad virksomheden foretager sig i det daglige? Bør i ikke overveje om en erhvervsfotograf eller eventfotograf, er det i står og mangler for at skabe denne fornyelse? Husk på! De sociale medier har stor betydning når det kommer til placeringerne på Google. Hvem skal dele jeres indlæg uden nyt og spændende indhold?