Madfotograf Aarhus

Professionel uddannet Madfotograf Aarhus

Madfotograf Aarhus – Mad er et er super skønt fotografisk arbejdsområde, der kommunikerer med vores sanser. Overordnet er vores mål som professionel madfotograf at kreere billeder, der sætter tankerne i sving, og samtidig får beskueren af billederne, tænderne til at løbe i vand. Madfotos er beviseligt har en sanselighed, som vi meget gerne vil have frem på billedet. Vi laver billederne så lækre at man næsten kan dufte maden på fotografiet. Først når vi selv bliver sultne af at se de lækre madbilleder, først der er vi tilfredse med resultatet.

Vi laver madbilleder til kogebøger, magasiner, brochure samt hjemmesider i Aarhus m.m.

Læs mere om vores priser her.

Madfotos kræver kærlighed og tålmodighed

Det er vigtig for os som kommercielle og professionelle madfotografer, at vores kunder føler, at deres projekt er i kompetente hænder hos os. Det er vigtig for os, når i vælger os som madfotograf at i har tilliden til at vi levere et lækkert produkt til jer.

Brug for en freelance fotograf?

Vi går faktisk meget op i at vores kunder oplever en kompetent planlægning og opgaveløsning, og ikke mindst et stort engagement indenfor madfotograferingen her i Århus.

Som oftest ved du selv, hvilket resultat du vil have i hånden

Søger i en lækker restaurant hvis i skal ud og spise? Se madguiden Foodfare her.

Vi viser dit køkkens mangfoldighed

Vi viser dit køkkens mangfoldighed og delikate ekspertiser igennem vores tilstedeværelse med kameraet, hvor vi indfanger både stemningen i restauranten, men også de lækre madkunstværker i fremstiller til jeres besøgende. Vi leverer altid elegante og attraktie skabelon til madfotografer i hele Aarhus.

     

Kunden skal med på råd

Det er vigtigt vi har en god dialog inden vi går igang med projektet. Det er essentielt og givende at få kompetent professionel sparring til idéudvikling med vores kunder. Det kan være vigtig for projektets succes, at vi kan medbringe regi og baggrunde, og stå for at finde den helt rette location. Som madfotograf i Aarhus har vi stor erfaring med at fotografere til kogebøger, da vi elsker at arbejde professionelt med madfoto og foodstyling. For os er de gode råvarer og smuk mad centralt placeret i vores madfotos og billeder til hjemmesider og kogebøger. Vi elsker jobbet som kommercielle madfotografer i Århus.

Se flere inspirerende madfotos hos dygtig fotograf her.