Dygtige fotografer ved hvordan…..

Sådan ser du bedre ud på billeder

Sådan ser du bedre ud på billeder. Lad den professionelle fotograf i Aarhus guide dig så du får de bedste billeder af dig selv.

“Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph.”

Vælg en professionel fotograf

Sådan ser du bedre ud på billeder

Sådan ser du bedre ud på billeder. De fleste af os er vores egne værste kritikere, så du er langt fra alene, hvis du aldrig er tilfreds med dit ansigt på billeder. Du kan heldigvis trøste dig selv med, at andre næppe bemærker de små skønhedsfejl, som du selv gør et stort nummer ud af.

Der er dog en række ting, du kan gøre, så du forhåbentlig kan blive mere tilfreds med dit udseende på billeder. I det følgende deler vi en håndfuld tips og tricks, så du kommer til at stå helt skarpt på billeder.

Skal du bruge nye billeder ved en fotograf i Aarhus, så er du mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Portræt

Find din bedste side

Det er de færreste af os, hvis ansigter og hoveder er fuldstændigt symmetriske og derfor er det ikke unormalt, at den ene side kan være lidt pænere end den anden. Der er adskillige faktorer, som kan spille ind, når det handler om, hvilken side som er pænest. Din frisure, dit smil, din ansigtsform osv., kan alt sammen have indflydelse på, om din bedste side er den ene eller den anden.

Hvis du endnu ikke ved hvilken side, der er din bedste, kan du eksperimentere lidt med det derhjemme foran spejlet, eller ved at tage et par prøvefotos af dig selv. Når du har fundet ud af, hvordan du skal vende på billeder, kan du altid vende den ”pæne” side til, og på den måde få et bedre resultat.

Fotografen råder

Knib øjnene lidt sammen

Du har måske allerede hørt om dette trick, eftersom det tidligere er blevet delt flittigt på internettet. Tricket bruget især af kendisser, når de skal foreviges på den røde løber og det er bestemt ikke uden grund, at teknikken er så udbredt.

Teknikken går helt simpelt ud på, at du kniber øjnene lidt sammen, så du får et mere intenst og udtryksfyldt blik. Forestil dig, at du prøver at fokusere på noget på lang afstand – det er dette ansigtsudtryk, som du skal gå efter.

Det er ikke helt ligegyldigt, hvordan du kniber øjnene sammen, for du kan hurtigt ligne en, som er ved at falde i søvn eller får sol i øjnene. Skal du gøre det helt rigtigt, skal du kun knibe den nederste del af øjnene sammen, således dine øjenbryn og resten af ansigtet ikke bevæger sig. Det kan kræve lidt træning, at få styr på teknikken, så øv dig eventuelt hjemme foran spejlet, inden du tager teknikken i brug.

“Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is.”

Fotografen anbefaler

Smil ikke for meget

Selvfølgelig skal du smile på dit billede, hvis du altså gerne vil virke sød, rar og imødekommende. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvor meget, du smiler.

Når du smiler på et billede, handler det ikke om at se glad ud, men om at skabe en forbindelse med dem der ser på billedet. Når du smiler, skal du derfor forsøge at se venlig og imødekommende ud i stedet for glad.

Igen kan det være en fordel at øve sig lidt foran spejlet. Smilet, du vælger, skal gerne være et, du ville kunne holde i flere timer. Kan du ikke det, smiler du formentlig for anstrengt og for påtaget.

Book en professionel fotograf Aarhus til opgaven og få nogle stærke og personlige billeder.

Fotografen guider

Peg hagen opad

I hvileposition hænger de fleste af os en smule med hovedet, hvilket resulterer i rynker på halsen eller måske endda en lille dobbelthage. Begge dele er værd at undgå, hvis du skal stå skarpt på billedet, og heldigvis er det ganske let med et lille trick.

Når du skal have taget dit billede, uanset om det er forfra eller i profil, skal du sørge for at din hage peger en lille bitte smule opad. Gør du det, vil din hals glatte sig ude, så både rynker og dobbelthage forsvinder.

Artiklen er bragt i samarbejde med Onlymen.dk. Besøg magasinet og læs flere spændende artikler her https://onlymen.dk/

Kontakt Aarhus foto

Skriv til os her

13 + 7 =

Kontakt

Fotografen

8000 Aarhus

Tlf: +45 42679011